HOME

AGENDA

ACTIES

LINKS

ROUTE 728 GOES LIVE

GASTENBOEK

CONTACT

FOTO'S

Dewy Blog

UNDER CONSTRUCTION

 

Welcom bij Route 728.

 

Hier komt de nieuwe website van Route 728.

Deze is nog in ontwikkeling.

 

Ga nu naar www.route728.tk  voor de huidge website.

 

 

 

 

Welcome to Route 728.

 

Soon here will be the new website, for now check www.route728.tk for more information about the show.

 

Nieuws »

check deze link voor de laatste nieuwtjes rondom Route728.

Zie www.route728.tk voor meer informatie over Route 728.

ROUTE728.Com © 2007 • Privacy Policy • Terms Of Use

ROUTE 728 NIEUWS

ROCKOPERA 'INFERNORAMA' LEEFT

In 2005 is onder bezielende leiding van composer/producer/artist Manny van Oosten een prachtig product ontstaan onder de naam INFERNORAMA. Hier hebben grote namen aan meegewerkt zoals members van Epica, The Wounded, Altar, Seraphique, To Elysium, Monolith, Delain en ex-members van Within Temptation. '

Het product werd gehoord door Tracey van Eijk, producer, (song)writer en theaterregisseur in opleiding. De muzikale en tekstuele inhoud van Infernorama heeft haar dusdanig geïnspireerd dat zij van deze rockopera een theatervoorstelling wil maken.
Het thema van de rockopera is zo pijnlijk herkenbaar voor velen onder ons en heeft zoveel te melden in diverse opzichten, dat dit handen en voeten moet krijgen, dit moet een audiovisueel product worden.

Tracey van Eijk heeft contact gezocht met Manny van Oosten. Na over en weer te hebben overlegd zijn zij tot een eindconclusie gekomen. Let wel, een eindconclusie dat aan de wieg staat van een bijzonder indrukwekkend project.

INFERNORAMA gaat leven en wordt een rockopera op de planken. Hierbij moet men denken aan een GROOTS MUZIKAAL THEATERSPEKTAKEL, waarbij muziek, tekst en beeld elkaar zullen ontmoeten in een hoog tempo.
Men zal worden meegevoerd in een op en neer gaan van emoties, gevoed door alle denkbare artistieke disciplines met in de hoofdrol natuurlijk musici en acteurs. Volg de ontwikkelingen van deze bijzondere rockopera op de voet.

In begin 2010 zal het theaterstuk worden geregistreerd bij de theateruitgeverij Vink, één van Neerlands grootste Theateruitgeverijen. Het is de bedoeling dat de rockopera in december 2010 door artistiek leider Tracey van Eijk zal worden geregisseerd waarbij uiteraard de muzikale leiding van de geestelijk vader van INFERNORAMAManny van Oosten een onmisbaar onderdeel zal zijn. Kom tot zien zullen we zeggen en laat je verrassen. Een ervaring die men altijd bij zal blijven, 'BELOOFD IS BELOOFD'.