HOME

AGENDA

ACTIES

LINKS

ROUTE 728 GOES LIVE

GASTENBOEK

CONTACT

FOTO'S

 

UNDER CONSTRUCTION

 

Welcom bij Route 728.

 

Hier komt de nieuwe website van Route 728.

Deze is nog in ontwikkeling.

 

Ga nu naar www.route728.tk  voor de huidge website.

 

 

 

 

Welcome to Route 728.

 

Soon here will be the new website, for now check www.route728.tk for more information about the show.

 

Nieuws »

check deze link voor de laatste nieuwtjes rondom Route728.

Zie www.route728.tk voor meer informatie over Route 728.

ROUTE728.Com © 2007 • Privacy Policy • Terms Of Use

 

 

Carmine Biografie

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Na enkele jaren met haar band Hazy Jane te hebben gespeeld, 2 Demo’s en een volwaardige CD verder, besloot Roeline van Calkar onder de naam Carmine voor haarzelf verder te gaan. Geheel in haar compromisloze en eigenzinnige stijl schreef zij een achttal nieuwe songs, waarvan de opnames op dit moment in volle gang zijn. Vanaf het komende jaar gaat zij, gewapend met piano en akoestische gitaar, langs verschillende podia om haar nieuwe werk, afgewisseld met reeds bestaand repertoire, aan muziekminnend Nederland en Belgiλ ten gehore te brengen. Volledig haarzelf weet zij het publiek te boeien met prachtige, intieme, verassende en originele liedjes.

Een korte historie:

Halve finale Grote Prijs van Nederland (singer-songwriter),

Winnares Oogst van Overijssel met het duo Romi,

CD Generations opgenomen met Hazy Jane in Richmond Virginia, geproduceerd door John Morand

Recensie van ‘Generations’ op de site van Musicfrom: "Dus, geniet allen van deze zeer bijzondere muziek van ιιn van de weinig originele acts in Holland, die op haar eerste volledige album geen enkele minuut weet te vervelen en tσch qua stijlen niet te veel heen en weer schiet, en zelfs herkenbaar blijft over de songs heen."

Live recensie VPRO’s 3 voor 12: "Vanaf de eerste noten wordt het publiek meegesleurd in een droomwereld van klanken en invloeden die zich niet beperken tot de conventionele kaders van de popmuziek".

… "de muziek is meeslepend en dromerig als altijd". ……………………………………………. "Een Jeff Buckley cover komt voorbij en als toegift wordt een hemeltergend mooie uitvoering van Hurt van Johnny Cash voorgeschoteld." ……………………………………………………………… "Hiermee komt er een mooi einde aan een schitterend en intiem optreden van Hazy Jane."M

eest recente Demo met 8 nieuwe songs binnenkort te beluisteren