HOME

AGENDA

ACTIES

LINKS

ROUTE 728 GOES LIVE

GASTENBOEK

CONTACT

FOTO'S

 

UNDER CONSTRUCTION

 

Welcom bij Route 728.

 

Hier komt de nieuwe website van Route 728.

Deze is nog in ontwikkeling.

 

Ga nu naar www.route728.tk  voor de huidge website.

 

 

 

 

Welcome to Route 728.

 

Soon here will be the new website, for now check www.route728.tk for more information about the show.

 

Nieuws »

check deze link voor de laatste nieuwtjes rondom Route728.

Zie www.route728.tk voor meer informatie over Route 728.

ROUTE728.Com © 2007 • Privacy Policy • Terms Of Use

 

 

Big Hug bestaat uit René Buld, Bert Vrieling en Richard Wessel.

René en Richard staan al sinds 1999 samen op het podium en vonden in Bert de ervaren drummer die ze zochten. Bert speelde onder meer in de band Stone Driven.  De gemene deler: passie voor rockmuziek, speelplezier, veel podiumervaring en niet bang voor invloeden van metal, punk en grunge. In vlot tempo wordt een setlist in elkaar gestampt, met lekkere uptempo rock en af een toe een moment van bezinning. Een stevige mix van eigen werk en covers is het resultaat. Op Oudejaarsdag 2007 maakte Big Hug zijn podiumdebuut, en sindsdien is menig podium aangedaan, met zelfs een optreden over de grens in Osnabrück.

 BigHug rockt! En dan bij voorkeur up tempo! Een volle, maar niet oorverdovende, geluidsuitbarsting van gitaar, bas, drum, met afwisselend meerstemmige of wat ruigere zangpartijen. BigHug speelt eigen werk, waarbij ze ook beperkt wat metal- en punkinvloeden toelaten. Ze wisselen deze nummers af met een aantal covers van bands als AC/DC, Therapy?, Guns'n Roses, Motorhead en Kings of Leon. 

    ·        BigHug kan 2 uur met rockmuziek vullen! Langer of korter spelen is zeker mogelijk. Ook speelt BigHug graag samen met andere bands; hoe meer rockende zielen, hoe meer vreugd!    --·   BigHug is een relatief nieuwe band, maar met veel ervaring. Zo hebben Richard Wessel en Rene Buld met de bands TITT’N (“Ben je geil of wil je een koekje?”) en Asjemenou (“NL-Pop/Rock”) het hele land onveilig gemaakt. Bert Vrieling is een ervaren drummer (ex Stone Driven) die zijn hand niet omdraait voor een roffeltje en een beukertje meer of minder. Spelplezier is de gemene deler.